Заходи

Весілля

Новий рік

Фуршети

Конференції

Корпоративи

Дні народження

Випускні

Концерти і зйомки

Дитячі свята

Ресторани

Банкетний зал

Площа: 560 м²
Формат банкету: до 350 гостей
Формат фуршету: до 500 гостей
Формат конференції: до 500 гостей
Кухня: європейська, болгарська, авторська
Стильний респектабельний інтер’єр (сцена, танц-пол, барна зона).
Світлодіодний екран 5м*3м (Р6-піксель), чотири LED екрани розміром 80 дюймів, звукова апаратура і світлове обладнання, безкоштовна паркова під охороною, знижки на проживання в готелі, Wi-Fi.

Лоббі-бар

Площа: 450 м²
Кількість осіб: до 100 гостей
Стиль: лофт
Три зони з розкішним декором
Зручні диванчики.
Різноманітне меню, в тому числі і кальянне
Місце приємних зустрічей
Працює цілодобово

Ресторан тераса

Площа: 144 м²
Формат банкету: до 80 гостей 
Інтер’єр: авторський, у болгарському стилі
Панорамний вид – на парковий сад
Здорова їжа з еко-продуктів
Кожну п’ятницю і суботу грає жива музика
Працює цілодобово

Меню

Шеф-кухар

Банкетний зал
Шеф-кухар

Микола Сидненко

Микола Сидненко

Знайомтесь, наш висококласний шеф-кухар європейської кухні – Микола!
Багатий асортимент та різноманітність дарів моря, смачні та екзотичні новинки у нашому меню – все заслуга начальника на кухні.
Наші кухарі у своїй роботі дотримуються прописаних стандартів і технологій.
Інколи ми дивуємося, як їм вдається при великих і одночасних замовленнях, при цьому, для різних заходів, усе встигати.
Це дійсно колосальний досвід!

Відео

Бронювання
close slider